Az összes kupon és akció – egy lapon

50-90%-os kedvezmény extra termékekre és szolgáltatásokra, csak neked!

A grabbit segítségével gyorsan megismerheted és könnyedén elérheted a legjobb akciókat, hogy minél többet megspórolj. A folyamatosan frissülő kupon gyűjteményünk a magyar közösségi vásárló honlapok összes aktuális akcióját tartalmazza. Ezt az ingyenes és kényelmes szolgáltatást neked hoztuk létre, hogy egyszerűen megtaláld és kihasználhasd a kedvezményes ajánlatokat.

Jelentkezz az e-mailes hírlevelünkre, vagy kövess minket a grabbit.hu honlapon. A Facebook oldalunkon szándékunk szerint megteremtjük az okos és ügyes vásárlók közösségét. Nem osztjuk meg másokkal az elérhetőségeidet, hiszen mi is utáljuk a spamet. Semmi hátsó szándék, semmi apró betű. A lényeg: Hogy Te jól járj!

Egyelőre főként budapesti ajánlataink vannak, de célunk, hogy hamarosan országos vásárlási kupon- és akcióhegyeket tegyünk számodra elérhetővé.

A küldetésünk:

– Az összes kedvezmény, az összes akciós kupon egy helyen legyen. Ne maradj le!

A közösségi vásárlás legnagyobb központja Magyarországon

Magyarországon egyre több weboldal kínál remek alkalmat az akciós vásárlásra. Ezek a hihetetlen kedvezmények éttermekben, fitness- és wellness klubokban, utazásokon, kalandokon időnként elérik a 90%-ot is. Ez úgy lehetséges, hogy a vásárlók összefognak, és – amikor elérik a minimálisan elvárt vevőszámot – jóval olcsóbban jutnak hozzá egy-egy termékhez vagy szolgáltatáshoz.

A vásárlók valójában online kuponokat vásárolnak, amelyek jellemzően korlátozott számban és csak rövid ideig – általában néhány napig – érhetők el. A legnépszerűbb akciók hamar elfogynak, ezért nagyon fontos, hogy mielőbb értesülj az ajánlatokról. Eddig ezt csak úgy tudtad elérni, ha az összes kupon honlapot minden nap egyenként végigböngészted.

Itt lép színre a grabbit! Egyedülálló megoldást kínálunk arra, hogy minden egyes ajánlatról egy időben, egy helyen értesülj, és ne kelljen az emailjeid és a weboldalak között keresgélned. Jelenleg olyan honlapok kuponjait kínáljuk, mint a Kupon Világ, a tsoonami, a Bónusz Brigád, a Napi Tipp, a citybrands vagy a BPwow.

A grabbit tehát nem közvetlenül árulja a kuponokat. Ehelyett naponta összegyűjtjük neked az összes közösségi vásárló honlap ajánlatait egy hírlevélbe. A Te dolgod csak annyi, hogy jelentkezz rá, és kiválaszd a neked tetsző akciót, ezután mi átirányítunk az adott kupon weboldalra, ahol megvásárolhatod a kupont.


Vissza a főoldalra

A grabbit a naponta megjelenő legjobb akciós ajánlatokat követi és küldi el Neked, mindet egy helyen összegyűjtve.
Így az összes akciót megkapod - egyetlen lapon. Ha szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról, kattints ide!
Copyright © 2011 Keystone-Inc
Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem
Keystone-Inc Kft.Cím: H-1062 Budapest, Bajza u. 50Tel: +36 1 889-5050Fax: +36 1 889-5049E-mail: info@grabbit.hu